• DSC_1270
  • DSC_1310
  • http://wowslider.com/
  • DSC_1336
1 2 3 4 5 6 DSC_12707 DSC_13108 DSC_13249 DSC_133610
wow slider by WOWSlider.com v8.6
Održana peta prezentacija javnog poziva

Održana peta prezentacija javnog poziva

U četvrtak,18. juna 2015. godine u prostorijama Regionalne privredne komore Niš (RPKN) održana je peta u nizu prezentacija Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava za izgradnju postrojenja za kombinovanu proizvodnju električne i toplotne energije iz biomase/biogasa. U sali punoj zainteresovanih aktera, predstavnika relevantnih institucija i medija predstavnici Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i MInistarstva rudarstva energetike Republike Srbije predstavili su okvir vezan za proizvodnju toplotne I električne energije iz biomase, a zatim i predstavili sam poziv.

U Kruševcu održana četvrta prezentacija javnog poziva

U Kruševcu održana četvrta prezentacija javnog poziva

11. juna 2015. godine u prostorijama Regionalne privredne komore Kruševca (RPKP) održana je četvrta prezentacija Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava za izgradnju postrojenja za kombinovanu proizvodnju električne i toplotne energije iz biomase/biogasa.

U Novom Sadu održana treća prezentacija javnog poziva

U Novom Sadu održana treća prezentacija javnog poziva

10. juna godine, u prostorijama Privredne komore Vojvodine u Novom Sadu, održana je treća po redu prezentacija Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava za izgradnju postrojenja za kombinovanu proizvodnju električne i toplotne energije iz biomase/biogasa. Zahvaljujući ovoj prezentaciji, zainteresovani investitori i predstavnici relevantnih institucija detaljno su se upoznali sa njegovim ciljem, modelom, uslovima i rezultatima do kojih treba da dovede.