• DSC_1270
  • DSC_1310
  • http://wowslider.com/
  • DSC_1336
1 2 3 4 5 6 DSC_12707 DSC_13108 DSC_13249 DSC_133610
wow slider by WOWSlider.com v8.6
Program Ujedinjenih nacija za razvoj i Privredna komora Srbije potpisali sporazum o dodeli granta za uspostavljanje veb portala za obnovljive izvore energije i platforme za elektronsku trgovinu biomasom

1. jula 2015. godine u prostorijama Privredne komore Srbije potpisan je Sporazum o dodeli granta za razvoj i uspostavljanje veb portala za obnovljive izvore energije (VPB), kao i onlajn platforme za trgovinu biomasom (OPTB) i platforme za e-trgovinu biomasom (PetB) između Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Privredne komore Srbije. Sporazum su potpisali stalna predstavnica UNDP-a u Srbiji, Irena Vojačkova Solorano i direktor Provredne komore Srbije, Marko Čadež. Pokretanjem ove platforme izaći će se u susret potrebama kupaca i prodavaca biomase, biće uspostavljeni standardi, olakšana trgovina i objedinjena ponuda.

U Čačku održana šesta prezentacija javnog poziva

U Čačku održana šesta prezentacija javnog poziva

29. juna 2015. godine održana je šesta prezentacija Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava za izgradnju postrojenja za kombinovanu proizvodnju električne i toplotne energije iz biomase/biogasa. Prezentacija je organizovana u prostorijama Uprave Grada Čačka, a uz podršku Regionalne privredne komore Kraljeva i njene čačanske organizacione jedinice.